Με τον πρόεδρο της ΚΑΪΡ Αγαπητό Παπουρδάνο και τον αντιπρόεδρο Λευτέρη Ζαμπελάκη συναντήθηκε την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης, στα γραφεία της ΚΑΪΡ στην Ρόδο.

 

Ο κ. Ζαννετίδης συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Πουλλή, μαζί με εκπροσώπους των παραγωγών, συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΚΑΪΡ και συμφώνησαν σε κοινή πορεία δράσης και αντιμετώπισης τους, αφού αυτά δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης, ενημέρωσε ακόμη, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της εταιρείας για την προσπάθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να βοηθήσει τους παραγωγούς της περιοχής, με την παρουσία τους στις εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας περίπτερο για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

 

Τους ενημέρωσε επίσης, για τις επόμενες συμμετοχές που θα έχει η Περιφέρεια σε εκθέσεις και μάλιστα, σε ειδικές θεματικές εκθέσεις που αφορούν τα κρασιά, προτείνοντάς τους να συμμετέχουν.

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ