Ειδήσεις

ΝΔ: Σημαντικές καθυστερήσεις στην αδειοδότηση των υδατοδρομίων

υδροπλάνα

Σημαντικές καθυστερήσεις και ανατροπές στη διαδικασία αδειοδότησης των υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα επισημαίνουν με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Το σχέδιο νόμου που έθεσε στη διαβούλευση το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όχι μόνο δεν βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση υδατοδρομίων, αλλά, αντιθέτως, διαγράφει τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει και τορπιλίζει την προσπάθεια ανάπτυξης ιδιωτικών υδατοδρομίων, ακυρώνοντας τις ιδιωτικές επενδύσεις στα υδατοδρόμια, αφού επιχειρείται η αλλαγή του αδειοδοτικού καθεστώτος και επεκτείνει την ισχύ του σε εκκρεμείς αιτήσεις ιδιωτών», επισημαίνουν οι βουλευτές Λ. Αυγενάκης, Κ. Αχ. Καραμανλής, Φ. Αραμπατζή και Σ. Κεδίκογλου.

Καθημερινή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.