Ειδήσεις

“Αήθης επίθεση στον Δ. Γάκη και με όρους κιτρινισμού”

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αήθους επίθεσης στο πρόσωπο του βουλευτή Δημήτρη Γάκη, μιας επίθεσης που δεν γίνεται με όρους πολιτικούς- έτσι όπως αρμόζει στα προβλήματα των νησιών και στο επίπεδο των Δωδεκανησίων- αλλά με όρους κιτρινισμού.

Ο σύντροφος Γάκης, έχει αποδείξει έμπρακτα με την πολιτική του σταδιοδρομία, με τη συμμετοχή του στα κινήματα και την εν γένει κοινωνική του δράση ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου και των νησιών με παρρησία. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την κρίση του Δωδεκανησιακού λαού που τον έστειλε τρεις φορές στα βουλευτικά έδρανα για τον εκπροσωπήσει αλλά και του Ροδιακού λαού που τον έκανε Δημοτικό Σύμβουλο στη Ρόδο.

Σε μια κοινωνία που ιστορικά είναι περήφανη για την πολυπολιτισμική της ταυτότητα και για την δυνατότητα που έχει δώσει σε όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως καταγωγής τους, να ευημερήσουν και να προάγουν την ανάπτυξη στον τόπο, τέτοιες ακραίες σοβινιστικές φωνές, μόνο ως παραφωνία μπορούν να ακουστούν.

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Βορείου και Νοτίου Δωδεκανήσου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκτάριος Σαντορινιός, Ηλίας Καματερός

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου