Σημαντική διάκριση απέσπασε η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου – Euromedica Ρόδου στην απονομή των Tοurism Awards 2018 κατακτώντας το χάλκινο βραβείο για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Η βράβευση αυτή αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Κλινικής για την ανάπτυξη επιλεκτικού ιατρικού τουρισμού (elective health tourism). Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής η Κλινική προχώρησε στην ανάπτυξη και λειτουργία υπερσύγχρονης μονάδας αιμοδιάλυσης ,καθώς και τμήματος αποκατάστασης ηλικιωμένων (elderly health tourism).

Παράλληλα προχώρησε στην δημιουργία cluster στην Ρόδο με την ονομασία Care Under the Sun (www.careundersun.com), στο οποίο ήδη συμμετέχουν εκτός από την Κλινική, η Εταιρεία Νεφροθεραπευτική Ρόδου, to Κέντρο Ανοιχτής Αποκατάστασης Med life καθώς και ξενοδοχεία της Ρόδου.

Παράλληλα ζητήθηκε και η συμμετοχή της Aegean Airlines  στο cluster έτσι ώστε να εξασφαλιστούν πτήσεις χαμηλού κόστους από την Γερμανική αγορά κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών προς την Ρόδο.Η Κλινική παρουσίασε τις θέσεις της αυτές με μεγάλη επιτυχία και με την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , σε πλήθος operators ιατρικού τουρισμού στις πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο (ITB) και Μόσχα (MIT).

 

Κέρδος online

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ