Ειδήσεις

Κάλλιο… προεκλογικά παρά ποτέ

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Μαχαιρίδης εξέδωσετο ακόλουθο δελτίο τύπου:

ΘΕΜΑ: Υπογραφή Σύμβαση από τον Περιφερεάρχη Ν. Αιγαίου για το έργο της Γέφυρας Αφάντου και των διακηρύξεων για τους ανοιχτούς διαγνωσμούς των πετρεκτιστων θερμοκηπίων του φυτωρίου Κοσκινού και της αποκατάστασης του Καμπαναριού του Ιερού Ναού της Παναγίας της Φιλερήμου.

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, την Πέμπτη, 27 Μαρτίου, η εργολαβική σύμβαση για την γέφυρα άνω διάβασης Αφάντου στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, η οποία ανατέθηκε στην Κοινοπραξία «Καμπαστάνα Αναστασία & ΣΙΑ ΕΕ – Ευθυμίου Πάρη & ΣΙΑ ΕΕ».

Η συνολική δαπάνη του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, ανέρχεται στα 1.754.487,30 ευρώ. Ο κ. Μαχαιρίδης υπέγραψε επίσης τις διακηρύξεις δύο ανοιχτών διαγωνισμών για τα έργα:

• Αποκατάστασης των τριών πετρόκτιστων θερμοκηπίων στο φυτώριο Κοσκινού συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ .

• Δομητικής αποκατάστασης και επεμβάσεων στο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φιλερήμου συνολικού προϋπολογισμού 310.000 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου