Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη με τις Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ Δωδ/σου για τους Δασικούς Χάρτες

Η συζήτηση για τους Δασικούς Χάρτες στα Δωδεκάνησα, συνεχίζεται. Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης του Τομέα Χωροταξίας με τους προέδρους των Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ Δωδεκανήσου (Κω, Καλύμνου, Καρπάθου), προκειμένου να συμπεριληφθούν οι υποδείξεις των νησιών στην συνολική πρόταση για τους Δασικούς Χάρτες.

 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Πρόεδρος των Αγρονομων /Τοπογράφων Μηχανικών Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης Τσιράκος, η κα Ελευθερία Βασιλειάδη μέλος του Τομέα Χωροταξιάς και οι Πρόεδροι των ΜΕ ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Χρυσουλάκης, κα Ευαγγελία Μπιλλήρη και κ. Νίκος Μπερτζουάνης.

 

Η τεκμηριωμένη άποψη που προκύπτει μέσα από διαδικασίες διαβούλευσης με τους εξειδικευμένους επιστήμονες και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου