Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 8 διαρρήξεις επιχειρήσεων στη Ρόδο

Διαρρήξεις

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οκτώ κλοπές σε επιχειρήσεις και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.
Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος έξι νεαρών και συγκεκριμένα τεσσάρων αλλοδαπών και δυο ημεδαπών ηλικίας από 15 έως 22 ετών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και ενδελεχούς αξιολόγησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν στο τελευταίο πεντάμηνο οκτώ διαρρήξεις επιχειρήσεων εστίασης, υπαίθριων μπαρ ξενοδοχείου και περιπτέρων στις περιοχές Λάρδος, Κιοτάρι, Φαληράκι, Ιαλυσός και στην πόλη της Ρόδου.
Οι δράστες αφού παραβίαζαν τις επιχειρήσεις αφαιρούσαν χρήματα, τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά και ηλεκτρονικές συσκευές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.