ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρά επεισόδια εις βάρος αστυνομικών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Διήμερη προ­θε­σμία για να ετοι­μά­σει την απο­λο­γία του, ζήτησε και έλαβε χθες από το Αυτό­φωρο Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου ένας 30χρονος, ημε­δα­πός με κατα­γωγή από την Πρέβεζα, κάτοι­κος Λίνδου, που συνε­λή­φθη τα ξημε­ρώ­ματα της Κυρια­κής, στην περιοχή «Κράνα» από αστυ­νο­μι­κούς του ΑΣ Λίνδου.

Πιο συγκε­κρι­μένα την 24η Σεπτεμ­βρίου 2017 και περί ώραν 04.00 οι αστυ­νο­μι­κοί κλή­θη­καν να μετα­βούν στο ξενο­δο­χείο “Lindos Athena” για να επι­λη­φθούν καταγ­γε­λίας για δια­τά­ραξη της κοινής ησυχίας από μουσική.

Σύμφωνα με τη δικο­γρα­φία, που έχει σχη­μα­τι­στεί, σε έλεγχο που διε­νερ­γή­θηκε ο 30χρονος αρνή­θηκε να δώσει τα στοι­χεία του και άρχισε να εξυ­βρί­ζει και να απειλεί τους αστυ­νο­μι­κούς, ενώ αντι­στά­θηκε όταν επι­χεί­ρη­σαν να τον συλ­λά­βουν.

Κατά την μετα­γωγή του στο ΑΤ Αρχαγ­γέ­λου φέρεται να προ­κά­λεσε φθορά στο υπη­ρε­σιακό αυτο­κί­νητο της ΕΛΑΣ χτυ­πώ­ντας με το πόδι του τον λεβιέ ταχυ­τή­των. Σε έξαλλη κατά­σταση στα κρα­τη­τή­ρια φέρεται να έσπασε με τα χέρια του μια βάση λάμπας φωτι­σμού, να έσπασε το ανα­στη­μό­με­τρο και χρη­σι­μο­ποιώ­ντας κομ­μά­τια αυτού να προ­σπά­θησε να σπάσει τα λουκέτα του κρα­τη­τη­ρίου.

Επι­πλέον φέρεται να έσκισε ένα στρώμα από το κρα­τη­τή­ριο και να έσπασε την τουα­λέτα εντός του κρα­τη­τη­ρίου.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του παρί­στα­ται ο δικη­γό­ρος κ. Στέλιος Αλε­ξαν­δρής και ως συνή­γο­ρος πολι­τι­κής αγωγής ο δικη­γό­ρος κ. Ακης Δημη­τριά­δης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.