Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης, με τραύματα στα πλευρά, μετά από επεισόδιο με Αλβανό «κράχτη» καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Περί ώραν 13.00 ο κ. Παναγιωτόπουλος, που λειτουργεί ταχυφαγείο στην πλατεία Ιπποκράτους βρέθηκε αντιμέτωπος, χωρίς λόγο και αιτία, με την προκλητική συμπεριφορά του «κράχτη» ο οποίος άρχισε να σπρώχνει τις καρέκλες και τα τραπέζια του καταστήματός του και να αφαιρεί ταμπέλα που είχε τοποθετημένη σε τοιχίο.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ζήτησε από τον «κράχτη» να βάλει την ταμπέλα στην θέση της και εκείνος φέρεται να την χρησιμοποίησε για να του καταφέρει χτύπημα στα πλευρά. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε πρόσφατο ράγισμα από πτώση στα πλευρά με αποτέλεσμα μετά το χτύπημα η κατάσταση του να επιδεινωθεί, να βρεθεί σωριασμένος στο έδαφος και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.
Ακολούθησε «πανζουρλισμός» μεταξύ άλλων καταστηματαρχών της περιοχής του «κράχτη» ενώ η όλη υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τα ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ