Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Δωδ/σου με τον κ. Μ. Κόνσολα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, είχε στις 23 Αυγούστου 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Νομού Δωδεκανήσου σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση την προσεχή εβδομάδα για την άρση του αδιεξόδου που προκάλεσε ο ανεφάρμοστος νόμος που ψηφίστηκε στις 04 Μαρτίου 2018 και την επανέναρξη των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών.

Συζητήθηκαν περαιτέρω και θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας καθώς και δράσεις του Συλλόγου που θα συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων σε συνεργασία τόσο με το Υπουργείο όσο και με άλλους φορείς, κρισιμότερη – σημαντικότερη εκ των οποίων κρίνεται η δημιουργία και λειτουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει χαρακτηριστικά στη βελτίωση της οδικής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Συνάντηση, επίσης, πραγματοποίησε στις 21 Αυγούστου 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον αρμόδιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Χρήστο Μπάρδο, και την Διευθύντρια Μεταφορών Δρακιού Νεκταρία, έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα, ομαλά και απρόσκοπτα οι πρακτικές εξετάσεις των περίπου χιλίων (1.000) υποψηφίων οδηγών από 01 Σεπτεμβρίου 2019 και να αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία τους.

Είμαστε σίγουροι ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για άλλη μια φορά θα συμβάλει (όπως έκανε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν) ώστε να διενεργούνται σε καθημερινή βάση εξετάσεις για να εξυπηρετηθεί άμεσα ο μεγάλος όγκος των υποψηφίων που βρίσκονται σε αναμονή.

Εκ μέρους του Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Νομού Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου