Ειδήσεις

“Ο κος  Βελώνης θεωρεί  τον ΔΟΠΑΡ φιλανθρωπικό ίδρυμα”-Απάντηση του ΔΟΠΑΡ σε καταγγελία του καλλιτέχνη

“Δεν με ενδιαφέρει πόσα θα πληρώσετε” με αυτά τα λόγια εκνευρισμένος ο κ. Βελώνης θέλησε να κάνει τις διακοπές του στο νησί μας.

Δηλώσεις  ενός  καλλιτέχνη που διαμένει στο  εξωτερικό και θέλει διακαώς να κάνει μια εκδήλωση. Κατέθεσε μια καλλιτεχνική πρόταση για την οποία  άλλα ζητούσε πριν από ένα τρίμηνο και άλλα τον τελευταίο μήνα .Και όλα αυτά αφού προηγουμένως η εν λόγω πρόταση είχε απορριφθεί από άλλους φορείς .

Πέρα από την ιδιότητα του πιανίστα βλέπουμε και το  ταλέντο του στη συκοφαντία. Ενώ τον ενημερώσαμε εγκαίρως ότι το πιάνο του Δημοτικού θεάτρου,είναι αδύνατο να  μετακινηθεί, του προτείναμε  το πιάνο στην Ροδιακή Έπαυλη .Μετά την επίσκεψη της  μητέρας του,κας Βελώνη, στην αίθουσα όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο  πιάνο, ο καλλιτέχνης  έκρινε   ότι είναι ακατάλληλο για την εκδήλωση .Να σημειώσουμε ότι όλοι οι  συνάδελφοι του αναγνωρισμένης αξίας το χρησιμοποιούν στις παραστάσεις τους .

Κατά τη διάρκεια τακτικής συνεδρίασης του Οργανισμού μας  ,παρουσία των μελών του Δ.Σ. καθώς  και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Χατζηιωάννου  Ελευθέριου ο κος Βελώνης μαζίμε την μητέρα του ,με απαράδεκτο τρόπο άρχισε να εξαπολύει εκβιασμούς  εναντίον του Οργανισμού  χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς .Θεωρούμε βέβαιο ότι στο εξωτερικό όπου εργάζεται δεν απαιτεί  την στήριξη από δημόσιες Υπηρεσίες και Φορείς με αυτή την συμπεριφορά.

Ο κος  Βελώνης θεωρεί  τον ΔΟΠΑΡ φιλανθρωπικό ίδρυμα . Ψάχνει άλλοθι έχοντας ο ίδιος άγνοια των απαιτούμενων διαδικασιών .

Ο ΔΟΠΑΡ έχει νόμους και κανόνες και ένα  ΔΣ που αποφασίζει σύμφωνα με την νομοθεσία.Δεν μπορεί κανένας να απαιτεί και να εκβιάζει.

Το ήθος μου σαν  άνθρωπος  και σαν αιρετός  δεν μου επιτρέπει να εισπράττω  όλη αυτή τη συκοφαντία.

Επιφυλασσόμεθα για όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Στέφανος Κυριαζής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου