Τοπικές Ειδήσεις

Εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ΄αριθ. 723/25-05-2020 (ΑΔΑ: 9Π30ΟΡΘ5-Ρ0Α) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεωργίου – Ευθυμίου Τριάντου ,Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής (όπου αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες) για την εγγραφή και επανεγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου για το παιδαγωγικό έτος 2020-2021. Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στον ιστότοπο του Δήμου Ρόδου (http://www.rhodes.gr) όπου διατίθενται Έντυπα Αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου έχουν:

1. Όλα τα παιδιά, τα οποία κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του σταθμού, έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 2,5 ετών,

2. Τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1.1.2017 μέχρι και 28.02.2018 και

3. Παιδιά μη αυτοεξυπηρετούμενα ως προς την ατομική τους υγιεινή.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία, μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στα τηλέφωνα των παιδικών σταθμών και συγκεκριμένα για Δ.Π.Σ. Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ στο 22410-20034 & για το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ στο 22410-68053 , όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00 .

Η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλεται ταχυδρομικά στην Διεύθυνση : Δ.Π.Σ. Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ ,28Ης Οκτωβρίου 40 , Τ.Κ. 85131. Όλα τα έντυπα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να τα εκτυπώσουν ακολουθώντας την ηλεκτρονική Διεύθυνση http://www.rhodes.gr – για τον κάτοικο – παιδικοί σταθμοί –Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας.

Η προθεσμία υποβολής Αιτήσεων – Υπευθύνων Δηλώσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου ορίζεται από Τρίτη 26 Μαΐου 2020 μέχρι και την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ) .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου