ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή βία σε κάτοικο Αφάντου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση

Σε ποινή φυ­λά­κι­σης 21 μηνών με 3ετή ανα­στο­λή κα­τα­δι­κά­στη­κε χθες από το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου ένας κά­τοι­κος Αφά­ντου, που κρί­θη­κε ένο­χος εν­δο­οι­κο­γε­νεια­κής σω­μα­τι­κής βλά­βης κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και κατά συρ­ροή.

Κρί­θη­κε συ­γκε­κρι­μέ­να ένο­χος για το ότι την 21η Ιου­λί­ου 2009 χτύ­πη­σε τη σύ­ζυ­γό του στο αρι­στε­ρό της χέρι προ­κα­λώ­ντας της μώ­λω­πες και εκ­δο­ρές και την 10η Ιου­νί­ου 2010 την χτύ­πη­σε στο δεξί χέρι προ­κα­λώ­ντας της εκ­χύ­μω­ση 3,5 εκατ. στη δεξιά οπί­σθια βρα­χιό­νια χώρα.

Επι­πλέ­ον την 22α Ιου­λί­ου 2009 χτύ­πη­σε τον ανή­λι­κο γιό του στα χέρια προ­κα­λώ­ντας του μώ­λω­πες και εκ­δο­ρές.

Ση­μειώ­νε­ται ότι την 7η Αυ­γού­στου 2009 η μή­νυ­ση της συ­ζύ­γου του είχε τεθεί στο αρ­χείο στο πλαί­σιο της ποι­νι­κής δια­με­σο­λά­βη­σης και ετέθη στον κα­τη­γο­ρού­με­νο ο πε­ριο­ρι­στι­κός όρος να μην τε­λέ­σει στο μέλ­λον οποια­δή­πο­τε πράξη εν­δο­οι­κο­γε­νεια­κής βίας.

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης του πα­ρέ­στη ο δι­κη­γό­ρος κ. Βα­σί­λης Χρύ­σης ενώ ως συ­νή­γο­ρος πο­λι­τι­κής αγω­γής η δι­κη­γό­ρος κ. Καίτη Πι­λα­τέ­ρη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.