Ειδήσεις

ΕΡΤ: Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος που μίλησε για Βόρεια-Νότια Μακεδονία (vid)

ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολιτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση» αναφέρει η ανακοίνωση

Ενώπιον του πειθαρχικού θα βρεθεί ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 μετά την αναφορά του σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ «η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ».

«Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν» προσθέτει το Ραδιομέγαρο.

«Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολιτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή ethnos.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.