Με τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις, κλείνει το έτος 2019 για την Δρ Ειρήνη Αγγελίδου-Χαιρέτη, Md Phd, Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο-Ογκολόγο Χειρουργό Μαστού, Διευθύντρια Κέντρου Μαστού Ρόδου της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδ/σου.


Η Δρ Ειρήνη Αγγελίδου, βραβεύθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο 2ο Συμπόσιο του Ιατρικού Τουρισμού και Υγείας που διεξήχθη στην Αθήνα, για την προσφορά της στη Χειρουργική Γυναικολογία, τη Γυναικολογική Ογκολογία και τη Χειρουργική του Μαστού όπως επίσης και στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, για το ιατρικό έργο της και την οργάνωση του Κέντρου Μαστού Ρόδου της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδ/σου.
Επιπλέον, στο 4ο Greek Health Tourism Workshop που διεξήχθη στις 3-12-2019 στη Μόσχα υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, προβλήθηκε video για την ιατρική και χειρουργική της δράση στο Κέντρο Μαστού Ρόδου της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδ/σου.
Πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις, που την καθιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας, με έδρα τη Ρόδο.

 

Treasures of Greek Tourism
Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και της διεύρυνσης της συμμετοχής του στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας εξέπεμψαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019, που έγινε Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και πάνω από 300 επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.
Στην εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύθηκε η Δρ. Ειρήνη Αγγελίδου, ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρθηκε στις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.
Στο forum μίλησε επίσης η κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου, τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ενώ ο κ. Γεώργιος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής παρέλαβε το βραβείο της τιμώμενης τουριστικής περιφέρειας της χώρας.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της κυρίας Άντζελας Γκερέκου, πρoέδρου του ΕΟΤ η οποία ανέπτυξε το πρόγραμμα του Οργανισμού για την επόμενη τουριστική περίοδο καθώς επίσης και του κ. Γεωργίου Βήλου, γενικού διευθυντή Ανάπτυξης της Fraport Greece ο οποίος ανέπτυξε το επενδυτικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας 415 εκατ. ευρώ, που υλοποιείται από την εταιρεία.
Τιμώμενη επιχείρηση στην εκδήλωση ήταν η SeaJets η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοοων στο Αιγαίο καλύπτοντας πάνω από 250 συνδέσεις λιμανιών από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη για τα νησιά των Κυκλάδων. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SeaJets.
Στη φετινή διοργάνωση της New Times έγινε ιδιαίτερη προβολή στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του ιατρικού τουρισμού ενώ στο forum συμμετείχαν και παρενέβησαν προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου, που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.
Στην ίδια εκδήλωση, μεταξύ άλλων, βραβεύθηκαν οι:
-Χριστίνα Μήτση, πρόεδρος των Mitsis Hotels
-Ιωάννης Χατζηλαζάρου, πρόεδρος των H Hotels Collection
-Άρης Σουλούνιας, ιδιοκτήτης του Amada Colossos Resort

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ