Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της Λέσχης LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου προς τον Περιφερειάρχη

Η Λέσχη LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για την οικονομική ενίσχυση στο έργο της Νεφρολογικής Κλινικής.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Ν.Α. Γιώργου Χατζημάρκου στο αίτημα της Λέσχης LIONS Ηλιούσα Ρόδου, για οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να αναβαθμιστεί η Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου. Ως γνωστόν, κατά την συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρη Ρουμάνη, της Προέδρου Δ.Σ. της Λέσχης L. Μαρίας Μπαφίτη και της Ταμίας Δ.Σ. L. Ελένης Παππά με τον Περιφερειάρχη, ο ίδιος, ανακοίνωσε την απόφασή του, να ενισχύσει τη συγκεκριμένη δράση της Λέσχης, με 50.000 ευρώ.

«Η Λέσχη μας, χαιρετίζει την άμεση και θετική ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Ν.Α. σε ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτά της υγείας, ενισχύοντας για ακόμα μια φορά το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας και συμβάλλοντας ταυτόχρονα, στην επίτευξη του στόχου μας» δήλωσε η L. Μαρία Μπαφίτη και συνέχισε:

Αυτού του είδους οι αποφάσεις, ισχυροποιούν επί πλέον την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, καθώς αποδεικνύουν ότι, η ικανότητα της πολιτείας, φαίνεται στην αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των εκπροσώπων της. Εκ μέρους των μελών της Λέσχης, εκφράζω τις ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο για τη θετική απόφαση, και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ρουμάνη για τη συνεργασία, διαβεβαιώνοντας ότι, οι προσπάθειές μας υπέρ της κοινωνίας, δεν σταματούν ποτέ

Η Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου, συνεχίζει να ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ και να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην κοινωνία.

Μαρία Μπαφίτη

Πρόεδρος Lions Ηλιούσας Ρόδου 2020 -2022

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου