Ειδήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: 1 με 15/11/2017, δεν είναι εκπτωτική περίοδος στη Δωδεκάνησο- Κλειστά τα καταστήματα 5/11

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ενημερώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη περιόδου ενδιάμεσων εκπτώσεων δεν αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικοί περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου (ΦΕΚ 1166 τεύχος Β/4-4-2017).

Με την απόφαση αυτή, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, πραγματοποιούνται :

Από 1 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου – mid season sales) και από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου – mid season sales).

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το χρονικό διάστημα 1 με 15 Νοεμβρίου 2017, δεν είναι εκπτωτική περίοδος και τα καταστήματα στις  5 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή θα είναι κλειστά.

 

Ρόδος, 25 Νοεμβρίου 2017

                                                          Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.