Αθλητικά

Αθώος παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Αθώος ελλείψει δόλου κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.
Ο κατηγορούμενος εφέρετο την 7 Απριλίου 2013, χωρίς δικαίωμα, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος του «ΓΦΣΑΣΠΙΣΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ»και ως διοργανωτής και κατά νόμο υπεύθυνος των μουσικών εκδηλώσεων- συναυλιών που έλαβαν χώρα στον Προμαχώνα Αγίου Γεωργίου στην Μεσαιωνική Πόλη, με τη συμμετοχή του Αλκίνοου Ιωαννίδη και διαφόρων άλλων εκτελεστών και ερμηνευτών, καθώς και στις 31 Αυγούστου προς 01 Σεπτεμβρίου 2013 στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» με τη συμμετοχή του Σωκράτη Μάλαμα και διαφόρων άλλων εκτελεστών και ερμηνευτών, εκτέλεσε δημόσια και έκανε προσιτές σε κύκλο προσώπων ευρύτερο από το στενό κύκλο της οικογένειας και το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον, μουσικές συνθέσεις και τραγούδια, που προστατεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την ΑΕΠΙ.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του παρέστη η δικηγόρος κ. Σοφία Προύσαλη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου