Αθλητικά

Ψηφίστηκε η μελέτη για το κλειστό της Λειβάδας!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου στη Λειβάδα. Αναλυτικά: «Η δικαίωση είναι η πρώτη λέξη που ήρθε στο μυαλό μας, μόλις πληροφορηθήκαμε την ψήφιση, από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, της εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τη σύνταξη μελέτης για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας. Δικαίωση, γιατί η επίμονη προσπάθεια μίας διοίκησης αθλητικού σωματείου και μίας τοπικής κοινωνίας, η οποία συστρατεύτηκε στον κοινό αγώνα, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.
Δικαίωση, γιατί τα παιδιά του Αρχαγγέλου και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου, δεν θα αργήσει ο καιρός που θα μπορέσουν να στεγάσουν, επιτέλους, τα όνειρά τους σε μία σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση.
Δικαίωση, γιατί αποδεικνύεται πως το ένστικτό μας δεν λάθεψε, όταν αξιολογώντας τα δεδομένα και ζυγίζοντας προτάσεις, προσεγγίσεις και συμπεριφορές, επιλέξαμε τον δρόμο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, όπως και με τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Δικαίωση, γιατί είναι ίσως η πρώτη φορά που είδαμε τις δεσμεύσεις να στηρίζονται με συγκεκριμένες πράξεις σε παρόντα χρόνο, χωρίς υπεκφυγές και παραπομπές σε μελλοντικές, αμφιβόλου προοπτικής και «θολές» ως προς την υλοποίησή τους και τη λειτουργικότητά τους, λύσεις.
Δικαίωση, γιατί παρά τις αρχικές, λογικές αμφιβολίες μας (όποιος έχει καεί από χυλό, φυσάει και το γιαούρτι), όλοι εκείνοι που δεσμεύτηκαν να σταθούν στο πλευρό μας και να εργαστούν για την υπόθεση του κλειστού, δεν μας απογοήτευσαν. Ούτε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ούτε ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, ούτε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Νικολής, ούτε οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πατσάης, Τηλέμαχος Καμπούρης, Δώρος Κωνσταντίνου και Τσαμπίκα Κιαχαγιά, ούτε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης, ούτε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου Νίκος Διμέλης και οι συνεργάτες του.
Όλοι τους αποδείχθηκαν απόλυτα συνεπείς στα όσα υποσχέθηκαν και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δικαίωση, γιατί δεν μας απογοήτευσαν ούτε εκείνοι, οι οποίοι καταψήφισαν την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής για το θέμα της μελέτης. Η στάση του πρώην δημάρχου, κυρίου Φώτη Χατζηδιάκου και των συνοδοιπόρων του, δεν μας εξέπληξε στο παραμικρό. Τις προθέσεις τους και τις προτεραιότητές τους τις έδειξαν πολύ καιρό πριν , όταν επί των ημερών τους, αντί να συναισθανθούν την αγωνία μας και να μας ακούσουν, υιοθετώντας την ξεκάθαρη και όπως αποδεικνύεται, ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, φρόντισαν να την απαξιώσουν, επιμένοντας πεισματικά να μας διατηρούν εγκλωβισμένους στην αναμονή κάποιων Σ.Δ.Ι.Τ. Το αν όντως πίστευαν σε κάτι που δεν έπειθε κανέναν που αντιλαμβάνεται στοιχειωδώς την ελληνική πραγματικότητα, ή απλώς δεν ήθελαν να πιστωθούν ένα έργο πνοής οι πολιτικοί τους αντίπαλοι, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και μας είναι αδιάφορο, όπως αδιάφορη μας είναι η επιμονή τους στη στείρα άρνηση, ακόμα και τώρα, που βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
Τους ευχαριστούμε θερμά που με την αρνητική τους ψήφο μας έπεισαν οριστικά για το ποιους δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε και να εμπιστευτούμε ξανά, αν και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τους χειρισμούς στην υπόθεση του κλειστού για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.
ΥΓ. Είμαστε βέβαιοι πως τα όσα μας μεταφέρθηκαν περί αναφορών σε ύπαρξη μελέτης στο πλαίσιο του Σ.Δ.Ι.Τ. ανάγονται στη σφαίρα του καλοπροαίρετου «τρολαρίσματος».
Υ.Γ. 1 Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται. Αν υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την υπονόμευση της κοινής προσπάθειας για την ανέγερση του κλειστού, παρασυρμένοι από εγωισμούς, πικρίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ας έχουν κατά νου πως τίποτα δεν μένει κρυφό. Έχουν ονοματεπώνυμο , το οποίο όταν έρθει η ώρα, δεν θα ξεχαστεί.
Υ.Γ. 2 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Στη διοίκηση του συλλόγου συμμετέχουν άνθρωποι, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους και που τους ενώνει κάτι αδιαπραγμάτευτο. Η αγάπη για τον τόπο τους και η διάθεσή τους να προσφέρουν. Η μοναδική «παράταξη» στην οποία ανήκουν, είναι ο Αρχάγγελος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου