Τοπικές Ειδήσεις

Δεν δυσκολεύθηκαν καθόλου χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Σε τέσσερα ακόμα μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων 2021 διαγωνίσθηκαν χθες οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων.
Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων περιελάμβανε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών. Τα θέματα και στα τέσσερα μαθήματα δεν φαίνεται να δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους μαθητές, τουλάχιστον όσους είχαν κάνει την ανάλογη προετοιμασία.
Σημειώνεται ότι ενώ οι μαθητές των Γενικών Λυκείων έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις, στα ΕΠΑΛ μένουν ακόμα τρεις ημέρες, καθώς οι εξετάσεις ολοκληρώνονται τη προσεχή Δευτέρα 28 Ιουνίου.
Υποψήφιοι των πανελληνίων, μίλησαν στη «δ» για τα μαθήματα στα οποία διαγωνίσθηκαν αλλά και για τους στόχους που θέτουν:

Ιωάννης Πελαρδής
Στοιχεία Μηχανών
Πιστεύω ότι τα θέματα ήταν εύκολα για όσους διάβασαν. Δεν υπήρχαν παγίδες και τα θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα. Πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά. Θα ήθελα να ενταχθώ στα Σώματα Ασφαλείας, στην Πυροσβεστική, ή στο Λιμενικό. Ο θείος μου ήταν στρατιωτικός… Το έψαξα και μου άρεσε η ιδέα να περάσω σε μία τέτοια σχολή.

Σταματία Καζέλη
Υγιεινή
Τα θέματα μού φάνηκαν ιδιαίτερα εύκολα σε σύγκριση τουλάχιστον με την Ανατομία. Μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι ήταν τα ευκολότερα θέματα που έπεσαν. Στα μαθήματα των νέων ελληνικών και των μαθηματικών τα θέματα ήταν δυσκολότερα, πράγμα που περιμέναμε βέβαια. Ελπίζω να περάσω σε κάποιο παιδαγωγικό τμήμα.

Ευσταθία Κωνσταντινίδη
Υγιεινή
Ήταν εύκολα τα θέματα στο μάθημα της υγιεινής. Μπορώ να πω τα ευκολότερα που έπεσαν μέχρι στιγμής. Περιμένω τώρα να δω τι θα γράψω, πόσα μόρια θα συγκεντρώσω ώστε να αποφασίσω ποιες σχολές θα δηλώσω.

Κατερίνα Ρούσσου
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Προσωπικά, διάβαζα όλο το χρόνο και τα θέματα μού φάνηκαν βατά. Γενικώς, σε όλα τα μαθήματα έπεσαν εύκολα θέματα. Πιστεύω πώς τα έχω πάει πολύ καλά. Ήταν μία καλή χρονιά η φετινή, τουλάχιστον για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές. Μένει τώρα μόνο το μάθημα των Αγγλικών. Ελπίζω να τα πάω καλά και εκεί και να περάσω στην ΑΣΤΕΡ.

Βασίλης Στέφος
Προγραμματισμός
Υπολογιστών
Τα φετινά θέματα μου φάνηκαν δυσκολότερα σε σύγκριση με τα περσινά, αν και έκανα καλή προετοιμασία. Μέχρι τώρα δυσκολεύτηκα μόνο στο μάθημα του προγραμματισμού. Ελπίζω να καταφέρω να περάσω στη σχολή εμποροπλοιάρχων.

Μαρία Κουρδά
Υγιεινή
Μου φάνηκαν εύκολα τα θέματα. Είχα διαβάσει και πιστεύω ότι έγραψα καλά. Μέχρι τώρα, τα πήγα πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα και περιμένω πλέον τα αποτελέσματα. Ελπίζω να περάσω σε σχολή διατροφής-διαιτολογίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου