Τοπικές Ειδήσεις

Την άμεση μετεγκατάσταση του Κτηματολογίου Ρόδου στη νέα πτέρυγα του Παλιού Νοσοκομείου ανακοίνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Την άμεση μετεγκατάσταση του Κτηματολογίου Ρόδου στη νέα πτέρυγα του Παλιού Νοσοκομείου ανακοίνωσε επίσημα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετά το πέρας της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Ρόδου, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, του δημάρχου, Α. Καμπουράκη, των βουλευτών Γ. Παππά, Μ. Κόνσολα και Μ. Ιατρίδη, του προέδρου του ΔΣΡ, Β. Περίδη κ.α.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, πρόκειται για μία λύση που σηματοδοτεί τη νέα ψηφιακή εποχή στην οποία μεταβαίνει πλέον το Κτηματολόγιο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τσιάρας είπε ότι προτείνει η μετεγκατάσταση του Κτηματολογίου στη νέα πτέρυγα του παλιού Νοσοκομείου να είναι μόνιμη και όχι προσωρινή.

Ο Υπουργός, ευχαρίστησε τον κ. Χατζημάρκο και τον κ. Καμπουράκη για τη συνεργασία και τη συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου στη μετεγκατάσταση του κτηματολογίου. Όπως είπε, αυτή η σύμπραξη κεντρικών και περιφερειακών φορέων, αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση μπορεί να συνεργάζεται και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να δρομολογούνται λύσεις από κοινού σε κρίσιμα θέματα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου