Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας  της  ΜΟΝΑΔΑΣ  ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ με την επωνυμία  « ΝΕΦΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΡΟΔΟΥ », που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Κλινικής.

Η υπερσύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αιμοκάθαρσης , που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ασθενούς. Η Μονάδα λειτουργεί σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον , φιλικό προς τους ασθενείς.

Ένα άριστο επιτελείο ειδικευμένων ιατρών , καρδιολόγων , χειρουργών και παθολόγων , είναι στην διάθεση των ασθενών.

Παράλληλα στην Κλινική λειτουργεί και Νεφρολογικό τμήμα νοσηλείας.

Επιπρόσθετα στην διάθεση των ασθενών βρίσκεται και το άρτια εξοπλισμένο μικροβιολογικό – βιοχημικό  εργαστήριο της Κλινικής.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ως πολυδύναμη κλινική μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των νεφροπαθών ασθενών.

Η Κλινική έχει ήδη υπογράψει συμφωνητικά με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού , Αγγλίας , Γερμανίας και Σκανδιναβικών χωρών , για την περίθαλψη νεφροπαθών ασθενών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η υπογραφή συμφωνίας με τουριστικό οργανισμό του εξωτερικού που διακινεί νεφροπαθείς ασθενείς κατά τους χειμερινούς μήνες , συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην βελτιστοποίηση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και στην επιθυμητή από όλους τους φορείς επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ