Το πρώτο κατάστημα της δημοφιλούς εταιρείας iStorm θα λειτουργήσει σύντομα στο νησί και συγκεκριμένα σε προνομιακό ακίνητο στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου αριθ. 1 και Εθελ. Δωδεκανησίων στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.
Το ακίνητο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της BriQ Properties, μιας Ανώνυμης Εταιρείας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (Α.Ε.Ε.Α.Π.) και ειδικότερα ενός επενδυτικού fund που επενδύει σε ακίνητα σ’ όλη τη χώρα και αποκτήθηκε, όπως έγραψε η «δημοκρατική» από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, μετά από κλειστό πλειοδοτικό διαγωνισμό.
H εταιρεία iStorm Α.Ε. ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.
Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, το 2010 και από τότε έχει δημιουργηθεί μία εκτεταμένη αλυσίδα οκτώ καταστημάτων, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο River West και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στη Τσιμισκή) και δύο στην Κύπρο (ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό).
Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Οι χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους.
Όσοι δεν ανήκουν ακόμα στην οικογένεια της Apple θα γνωρίσουν πώς η Apple καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τη διασκέδαση, την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον πλέον φιλικό τρόπο.

Το νέο κατάστημα στη Ρόδο διαθέτει ισόγειο εμβαδού 152,90 τ.μ. με υπόγεια αποθήκη 128,45 τ.μ..

Ένα σχόλιο στο Ανοίγει το πρώτο κατάστημα της δημοφιλούς εταιρείας iStorm στη Ρόδο

  1. Avatar Ο/Η antonis λέει:

    Otan irta stin rodon ixa diavasi oti thaftiaxnotan met to poso peripou 550.000 euro.
    TI eginan TA xrimata?

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ