Τοπικές Ειδήσεις

Συμμετοχή του Ε.Κ.Ρ στην ημερίδα που διοργανώνει ο Ο.Α.Ε.Δ στις Σέρρες

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει όλο το προηγούμενο διάστημα για την πλήρωση των κενών θέσεων εργασίας, που είχαν δημιουργηθεί και θα δημιουργούνται λόγω της μεγάλης ζήτησης των εργαζομένων στα εποχικά επαγγέλματα, θα συμμετέχει στην ημερίδα «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει η Δ.ΥΠ.Α (πρώην Ο.Α.Ε.Δ) στις Σέρρες, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.

Σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα των Σερρών, Δράμας και Καβάλας θα προσπαθήσει να ενημερώσει τους συναδέλφους των περιοχών αυτών που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν εποχιακά στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου για τη Σύμβαση, τις συνθήκες εργασίας, τη διευκόλυνση αλλά και την εγγύηση για την τήρηση της ΤΚΣΣΕ ώστε να έχουν πλήρη εικόνα και να αποφασίσουν πιο εύκολα να μετακινηθούν και να απασχοληθούν στην περιοχή μας.

Στην ημερίδα θα είναι παρών και αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει ,ώστε να λυθεί το θέμα της έλλειψης προσωπικού στην περιοχή μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                 ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου