Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, οι οποίες θα διεξαχθούν την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε διαιτητής VAR σε δύο παιχνίδια.
Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και την Α.Ε. Λάρισας που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με διαιτητή τον Στέφανο Κουμπαράκη (Κυκλάδων), βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς) και Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας), A.VAR θα είναι ο Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπίκας (Μακεδονίας).
Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Τετάρτη στις 17:15 στο ΟΑΚΑ, με διαιτητή τον Βαγγέλη Μανούχο (Αργολίδας), βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), A.VAR ορίστηκε ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μητροφάνης (Αθηνών).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ