Ειδήσεις

Ενημερωτικό σεμινάριο για τον ιό ‘ Εμπολα στα σώματα ασφαλείας

Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης και σε συνεργασία με το Κ.Υ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και Π.Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ, ανταποκρινόμενο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ενημέρωσης των σωμάτων ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. – Λιμενικό) για πιθανή επαφή με κρούσμα του ιού EBOLA, άνδρες των οποίων εμπλέκονται στον χειρισμό παράνομων μεταναστών, ολοκλήρωσε επιτυχώς τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για την ορθή πρόληψη κατά της επιδημίας του ιού.

Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με παρουσία ιατρικού προσωπικού για την επιστημονική τεκμηρίωση και επισκεπτών υγείας του νοσοκομείου για επίδειξη ορθών πρακτικών χρήσης μέσων ατομικής προστασίας, πάντα στηριζόμενο στις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στα σεμινάρια εισηγήθηκαν για το Γ.Ν. Ρόδου ο Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής και πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου κος. Καραταπάνης Στέλιος, και ο Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής κος. Κομιανίδης Κωσταντίνος, ενώ για το Κ.Υ. Αρχαγγέλου ο Επιμελητής του Π.Π.Ι. Γενναδίου κος. Οικονόμου Νικόλαος.

Τα σεμινάρια έκλεισαν με επιτυχία με συμμετοχή πλέον των 250 στελεχών από το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή του Νοσοκομείου της Ρόδου, είναι η πρώτη που οργανώθηκε Πανελλήνια και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επίδειξης Κοινωνικής Ευθύνης του Νοσοκομείου μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΚΟΡΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου