ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 57χρονη στην Κάλυμνο γιατί πωλούσε εκκλησιαστικά είδη χωρίς άδεια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Την 23-09-2024 το βράδυ συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημε­δα­ποί ηλικίας 19 και 20 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε μικρο­πο­σό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Την 23-09-2024 το πρωί συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 57χρονη ημεδαπή η οποία ασκούσε υπαί­θριο εμπόριο προ­ϊ­ό­ντων (εκκλη­σια­στικά είδη) χωρίς άδεια. Κατα­σχέ­θη­καν -96- είδη παρε­μπο­ρίου. Επίσης δια­πι­στώ­θηκε ότι δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυ­νο­μι­κής ταυ­τό­τη­τας.

Την 23-09-2024/11.35’ στην Κω, επί των οδών Απόλ­λω­νος και Μικρα­σια­τών Προ­σφύ­γων, Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητο οδη­γού­μενο από 32χρονο αλλο­δαπό συγκρού­στηκε με 63χρονο αλλο­δαπό που κινού­ταν με ποδή­λατο. Απο­τέ­λε­σμά του τρο­χαίου ατυ­χή­μα­τος ήταν ο θανά­σι­μος τραυ­μα­τι­σμός του ποδη­λάτη. Τα ακριβή αίτια και οι συν­θή­κες του τρο­χαίου δυστυ­χή­μα­τος ερευ­νώ­νται από το Τμήμα Τρο­χαίας Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.