ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οξεία φρενίτιδα με το sushi στο Θέρμαι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
14081468_1248137178553704_582345049_n

Τους τελευ­ταί­ους μήνες, η Ρόδος μοιάζει να έχει πάθει οξεία φρε­νί­τιδα με το sushi.

Ο Τοn Thanh Tung, sushi chef στο Θέρμαι, έχει κερ­δί­σει τις εντυ­πώ­σεις στο νησί με τις δημιουρ­γίες του που δια­τί­θε­νται στις καλύ­τε­ρες τιμές της αγοράς.

Για όσους ανα­κα­λύ­πτουν τώρα το σούσι, τα πιάτα του Θέρμαι, τα οποία επι­με­λεί­ται ο Τοn Thanh Tung είναι πραγ­μα­τικό ποίημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι το έχουν δοκι­μά­σει, έχουν επι­στρέ­ψει πολλές φορές στο Θέρμαι για επα­να­λη­πτική από­λαυση.

Ο Τοn Thanh Tung, 37 ετών, εγκα­τα­στά­θηκε στη Ρόδο πριν από 34 χρόνια και έχει αφήσει τις καλύ­τε­ρες εντυ­πώ­σεις σε τρία .

14054598_1248137218553700_53970617_n

Ξετυ­λί­γει πλέον τις γεύσεις της Ιαπω­νίας στο Θέρμαι με κορυ­φαία ποιό­τητα υλικών, σε συν­δυα­σμό με την φρε­σκάδα και τη σωστή δια­χεί­ρισή τους.

Βέβαια, πολύ σημα­ντικό ρόλο παίζει και η τοπο­θε­σία του εστια­το­ρίου.

Όπως ξανα­γρά­ψαμε το νέo Θέρμαι στον φαντα­σμα­γο­ρικό κήπο στο κέντρο της Ρόδου, είναι και πάλι talk of the town, χάριν στην Ντίνο Χορευτή.

Οι γαστρο­νο­μι­κές συνή­θειες «made in Japan», απο­τε­λούν στο «Θέρμαι» μια σχετικά οικο­νο­μική επιλογή, αν και η όλη επέν­δυση δεν ήταν χαμηλού κόστους.

Ενδει­κτικά μόνο ανα­φέ­ρουμε ότι τα πιάτα Tekka Maki, Sake Maki, Avocado Maki, Ebi Maki, California Maki, Hot Spicy Ebi Maki, Sake Avocado Maki, Ebi Avocado Maki με 6 κομ­μά­τια έκαστο προ­σφέ­ρο­νται μόλις για 3 ευρώ στο «Θέρμαι».

Τα πιάτα Nigiri με τις ίδιες ποι­κι­λίες με δύο κομ­μά­τια στην ίδια τιμή, η τηγα­νητή γαρίδα tempura πάνω σε μπάλα ρυζιού, μόλις 4 ευρώ, το  Tekka Sashimi 5 κομ­μά­τια, 5 ευρώ ενώ τα περι­ζή­τητα ρολά στην ίδια τιμή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.