Αθλητικά

Τώνης Μαρτίνη: «Να σταματήσουν να προκαλούν»

Μαρτινης- Ροδος

Με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τώνης Μαρτίνης, άφησε αιχμές προς συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς όμως να τα κατονομάσει.
Αναλυτικά:
«Εις βάρος της ομάδας μας, καθόντουσαν και μετρούσαν πόντους, γκολ να μπούνε και γκολ να βάλουνε, απίστευτα προκλητικά, κάτω από τη μύτη μας, κοιμισμένοι εμείς από την επιτυχία και ναρκωμένοι από την εμπιστοσύνη.
Κι έχουν θράσος να μιλούν, να κάνουν κριτική και να…τολμούν να μας πούνε κι από πάνω: Ποιοι; Αυτοί!
Που θα τους κατονομάσω, στην ώρα τους κι όταν πρέπει. Να σταματήσουν να μιλάνε. Να σταματήσουν να προκαλούν.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.