ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιγκουίνοι Ρόδου: Με 37 αθλητές και αθλήτριες σε δύο διοργανώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πιγκουίνοι Ρόδου- Κολύμβηση

Στην 1η φάση του Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος Κο­λύμ­βη­σης και στους Θε­ρι­νούς αγώ­νες προ­α­γω­νι­στι­κών κα­τη­γο­ριών θα συμ­με­τά­σχουν οι Πι­γκουί­νοι Ρόδου, με συ­νο­λι­κά 37 αθλη­τές και αθλή­τριες.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εκ­δό­θη­κε ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

«Με 37 αθλη­τές οι Πι­γκουί­νοι.

Με τον με­γα­λύ­τε­ρο αριθ­μό αθλη­τών που έχει τα­ξι­δέ­ψει η ομάδα μας, θα συμ­με­τά­σχει τόσο στην 1η φάση του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος όσο και στους Θε­ρι­νούς αγώ­νες προ­α­γω­νι­στι­κων κα­τη­γο­ριών.

Οι συμ­με­το­χές μας σε αγώ­νες τέ­τοιου επι­πέ­δου είναι ένα δείγ­μα της ανά­πτυ­ξης και της δου­λειάς που γί­νε­ται συ­στη­μα­τι­κά τα τε­λευ­ταία χρό­νια στο σω­μα­τείο μας. Στό­χος μας είναι τα επό­με­να χρό­νια να συ­νε­χί­σου­με το ίδιο δυ­να­τά και η πα­ρου­σία σε αγώ­νες από το νησί της Ρόδου να είναι ακόμα με­γα­λύ­τε­ρη .

Την αρχή θα κάνει η αγω­νι­στι­κή μας ομάδα στην 1η φάση του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος με 14 αθλη­τές. Στό­χος της ομά­δας είναι η ατο­μι­κή βελ­τί­ω­ση όλων των επι­δό­σε­ων και τα παι­διά που βρί­σκο­νται κοντά στα όρια να προ­σπα­θή­σουν ώστε η ομάδα μας να έχει την με­γα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή πα­ρου­σία και στην 2η φάση του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος. Ένα ανα­νε­ω­μέ­νο Πρω­τά­θλη­μα το οποίο με το νέο σχε­δια­σμό από την αρχή την χρο­νιάς από την Ομο­σπον­δία μας ανα­βαθ­μί­στη­κε και όλοι οι αθλη­τές έχουν προ­σπα­θή­σει για κα­λύ­τε­ρες επι­δό­σεις που είναι και το ζη­τού­με­νο .

Στην συ­νέ­χεια 23 αθλη­τές της προ­α­γω­νι­στι­κής μας ομά­δας θα πά­ρουν μέρος στους θε­ρι­νούς αγώ­νες φυ­σι­κά με στόχο την συμ­με­το­χή και την από­κτη­ση εμπει­ριών. Οι κα­τη­γο­ρί­ες αυτές είναι ιδα­νι­κές για να δο­κι­μα­στούν οι αθλη­τές και να απο­κο­μί­σουν εμπει­ρί­ες από την συμ­με­το­χή τους σε αγώ­νες .

Να ευ­χη­θού­με καλή επι­τυ­χία σε όλα τα παι­διά, να πε­τύ­χουν τους ατο­μι­κούς τους στό­χους και να συ­νε­χί­σουν να ονει­ρεύ­ο­νται μέσα από τον αθλη­τι­σμό!».

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.