ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον πάγκο ο Τρατσέλας!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Ο Νίκος Τρα­τσέ­λας είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος προ­πο­νη­τής του Ρο­δί­ων Άθλη­σις και ο άν­θρω­πος που δια­δέ­χε­ται τον Νίκο Αντω­νιά­δη στον πάγκο της ομά­δας και ανα­λαμ­βά­νει να την οδη­γή­σει στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α2 κα­τη­γο­ρί­ας.

Ο κ. Τρα­τσέ­λας έχει με­γά­λη προ­πο­νη­τι­κή εμπει­ρία καθώς δου­λεύ­ει με ομά­δες για πε­ρισ­σό­τε­ρα από δέκα χρό­νια, ενώ έχει και ση­μα­ντι­κή… προ­ϋ­πη­ρε­σία και ως αθλη­τής του βόλεϊ. Η ανα­κοί­νω­ση του Ρο­δί­ων Άθλη­σις:

«Για την αγω­νι­στι­κή χρο­νιά 2016-2017 ο προ­πο­νη­τής της αν­δρι­κής ομά­δας βόλεϊ του ΡΟ­ΔΙΩΝ άθλη­σις θα είναι ο κ. Νίκος Τρα­τσέ­λας.

Ξε­κί­νη­σε ως αθλη­τής του βόλεϊ στον Μα­κε­δο­νι­κό Νε­ά­πο­λης και συ­νέ­χι­σε σε ομά­δες εθνι­κών κα­τη­γο­ριών: Μέγα Αλέ­ξαν­δρο, Επί­κου­ρο, Φάρο Κε­ρα­τσι­νί­ου, Απόλ­λω­να Σμύρ­νης.

Το 2005 ανέ­λα­βε προ­πο­νη­τής στα τμή­μα­τα υπο­δο­μής του Απόλ­λω­να Σμύρ­νης, ενώ ήταν βοη­θός προ­πο­νη­τή στην Άθλε­ση Ηρα­κλεί­ου τη σεζόν 2007-08. Τη διε­τία 2008-10 ανέ­λα­βε το αντρι­κό τμήμα του Ιω­νι­κού Νέας Φι­λα­δέλ­φειας με την οποία κα­τέ­κτη­σε το Πρω­τά­θλη­μα της Α΄ ΕΠ­ΣΑ­ΑΑ αήτ­τη­τοι (24 νίκες σε ισά­ριθ­μους αγώ­νες) και την άνοδο στην Β΄ εθνι­κή κα­τη­γο­ρία (ση­με­ρι­νή Α2).

Τα τε­λευ­ταία χρό­νια είναι διο­ρι­σμέ­νος κα­θη­γη­τής  φυ­σι­κής αγω­γής στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Τρα­τσέ­λας τις επό­με­νες μέρες θα έχει μια πρώτη επαφή με όλους τους αθλη­τές της ομά­δας και εν συ­νε­χεία θα συ­ζη­τη­θούν κά­ποιες πε­ρι­πτώ­σεις νέων αθλη­τών (εντός και εκτός Ρόδου) οι οποί­ες έχουν πα­ρου­σια­στεί αυτό το χρο­νι­κό διά­στη­μα για να ολο­κλη­ρω­θεί το ρό­στερ της νέας χρο­νιάς.

Η διοί­κη­ση θα ήθελε να τον κα­λω­σο­ρί­σει στην οι­κο­γέ­νεια του ΡΟ­ΔΙΩΝ άθλη­σις και του ευ­χό­μα­στε καλή αγω­νι­στι­κή χρο­νιά».

Μπα­μπάς ο Νι­κο­λι­δά­κης!

Ένας «χα­ζο­μπα­μπάς» είναι από τα ξη­με­ρώ­μα­τα ο Μάνος Νι­κο­λι­δά­κης. Ο πρό­ε­δρος του Ρο­δί­ων Άθλη­σις έγινε πα­τέ­ρας, αφού η σύ­ζυ­γος του Ρο­δάν­θη έφερε στον κόσμο και συ­γκε­κρι­μέ­να στην κλι­νι­κή Euromedica ένα υγιέ­στα­το και πα­νέ­μορ­φο κο­ρι­τσά­κι.

Όπως είναι εύ­λο­γο το ζευ­γά­ρι πλέει σε πε­λά­γη ευ­τυ­χί­ας για το χαρ­μό­συ­νο γε­γο­νός. Το αθλη­τι­κό τμήμα της «Δη­μο­κρα­τι­κής» εύ­χε­ται στο Μάνο και τη σύ­ζυ­γο του Ρο­δάν­θη να τους ζήσει η μπέ­μπα και να την δουν όπως επι­θυ­μούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.