Τοπικές Ειδήσεις

Ποια αγορά ξεκινάει πιλοτικά στις 12 Απριλίου στην Ρόδο

Στις 12 Απριλίου στην Ρόδο, στο ξενοδοχείο Grand Beach του ομίλου Μήτση, θα αφιχθούν οι πρώτοι τουρίστες από την Ολλανδία από την Sunweb και την Transavia, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος για το άνοιγμα της εφετινής τουριστικής σεζόν.

Στο πλαίσιο του κυβερνητικού πιλοτικού προγράμματος “Ασφαλές και υπεύθυνο ταξίδι κατά τη διάρκεια του κορονοϊού” (Safe and responsible travel during corona), η Sunweb και η Transavia έλαβαν το πράσινο φως για δοκιμαστικές-πιλοτικές διακοπές στη Ρόδο.

Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα είναι το πρώτο βήμα στην προοπτική για το πώς οι Ολλανδοί μπορούν να απολαύσουν και πάλι όμορφες διακοπές αυτή τη θερινή περίοδο.Το πιλοτικό πρόγραμμα στοχεύει στην συλλογή νέων (συμπεριφορικών) πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν διακοπές με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Μαζί με την ANVR (Ολλανδική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Ταξιδιωτικών Φορέων), οι εταιρίες εργάζονται εδώ και αρκετό καιρό για να προετοιμάσουν τον πρώτο πιλότο διακοπών στις 12 Απριλίου.

Οι διακοπές θα περιλαμβάνουν οκταήμερο πακέτο all-inclusive στη Ρόδο, που θα διαχειρίζονται οι Sunweb και Transavia.

Ο Frank van Oostdam, διευθυντής της ANVR, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στα αποτελέσματα αυτού του πιλοτικού προγράμματος.

“Οι Ολλανδοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ξανά και εξίσου, οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί είναι ενθουσιώδεις να προσφέρουν αυτές τις διακοπές. Αλλά πρέπει να είναι ασφαλείς και σε απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι αυτή η πρωτοβουλία θα δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε διακοπές με ασφάλεια και με πλήρη πνευματική ηρεμία”.

Σε ένα ασφαλές “μπαλόνι” διακοπών

Σε αυτόν το πιλοτικό πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα “μπαλόνι-φούσκα» στο πολυτελές θέρετρο Hotel Mitsis Grand Beach. Αυτό το θέρετρο θα είναι ανοιχτό αποκλειστικά στους παραθεριστές Sunweb και Transavia, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλοι επισκέπτες, εκτός από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Όλες οι εγκαταστάσεις στο θέρετρο θα είναι ανοιχτές για να εξασφαλίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Εκτός από το σεβασμό των υφιστάμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, δεν θα επιτρέπεται στους παραθεριστές να εγκαταλείψουν το θέρετρο, καθ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Καθ ‘όλη τη διαδικασία κράτησης, καθώς και κατά τη διάρκεια, πριν και μετά τις διακοπές, όλοι οι ταξιδιώτες θα βρίσκονται σε στενή επαφή με τον ταξιδιωτικό πράκτορα Sunweb. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή κορονοϊού, πριν από τις διακοπές τους και να παρουσιάσουν μια αρνητική δοκιμή PCR κατά τον έλεγχο στο ξενοδοχείο. Πριν από το ταξίδι επιστροφής τους, θα γίνει και πάλι μια δοκιμή PCR στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΚΟΛΑΣ    25.03.2021 14:56

    Ωραίες διακοπές.Ολη μέρα μέσα στο ξενοδοχείο.

  • Mairika78    24.03.2021 12:37

    Καλή σαιζόν με διάρκεια και ασφάλεια ..σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Σχολιασμός άρθρου