ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΞ Γερμανίας: Το βελτιωμένο κλίμα θα βοηθήσει στην επίτευξη λύσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσίπρας-ΥΠΕΞ Γερμανός

Βελ­τί­ωση του κλί­μα­τος μεταξύ Ελλάδας και Γερ­μα­νί­δας δια­πι­στώ­νει ο Γερ­μα­νός υπουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊν­μά­γιερ.

«Είμαι ικα­νο­ποι­η­μέ­νος που η ατμό­σφαιρα στις γερμανο-ελληνικές συνο­μι­λίες τις τελευ­ταίες ημέρες άλλαξε και βελ­τιώ­θηκε σημα­ντικά» δήλωσε μία μέρα μετά τις συνο­μι­λίες της καγκε­λα­ρίου Άγκελα Μέρκελ με τον πρω­θυ­πουργό Αλέξη Τσίπρα στο Βερο­λίνο.

Πρό­σθεσε ότι «από μόνο του το γεγονός δεν θα επι­λύ­σει τα οικο­νο­μικά προ­βλή­ματα της Ελλάδας, αλλά αναμ­φί­βολα απο­τε­λεί πρό­κριμα για την έναρξη σοβαρών συνο­μι­λιών τις ερχό­με­νες ημέρες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.