Ειδήσεις

Πρωτοβουλίες της ΔΗΜΑΡ για την Ροδιακή Έπαυλη

Έπειτα από εισήγηση της Π.Ο.Ρ ΔΗΜΑΡ προς τον βουλευτή Ευβοίας Δημήτρη Αναγνωστάκη, κατατέθηκε στις 23/1 /2014 η ακόλουθη προς τον Υπουργό Οικονομικών ,σχετικά με την αποκατάσταση του κτηρίου και την ανάπλαση του κήπου της Ροδιακής Έπαυλης.

Αναφορά
Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: «Αποκατάσταση κτηρίου και ανάπλαση κήπου Ροδιακής Έπαυλης.»

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 9-12-2013 επιστολή του Δήμου Ρόδου, και τη σχετική σε αυτήν απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με ημερομηνία 16-01-2014. Ο Δήμος Ρόδου επισημαίνει στην επιστολή του πως η παραχώρηση της χρήσης της Ροδιακής Έπαυλης και του κήπου της, εξαρτάται αποκλειστικά από το Υπουργείο Οικονομικών.

Αν η κινητοποίηση του Υπουργείου δεν είναι άμεση, θα χαθούν οι συμβάσεις υλοποίησης των έργων λόγω εκπνοής του τιθέμενου χρονικού διαστήματος, άρα και επανεξέταση όπως προβλέπεται από το Σύστημα Διαχείρισης της απόφασης ένταξης και ανάκλησής της, σημείο που επισημαίνεται και στο έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Ο καταθέτων βουλευτής
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου