ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα συμμετάσχουν στη Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
υπουργικό

Δεν θα παρα­στούν στη Δοξο­λο­γία για 28η Οκτω­βρίου ο πρω­θυ­πουρ­γός και τα μέλη της κυβέρ­νη­σης, ως ένα «μήνυμα» κατά των μαζικών συνα­θροί­σεων.

Συγκε­κρι­μένα, όπως ανέφερε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος, Στέλιος Πέτσας.

«Η κυβέρ­νηση αντα­πο­κρι­νό­μενη στο υπεύ­θυνο κάλεσμα του Αρχιε­πι­σκό­που Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώ­νυ­μου για την αποφυγή μαζικών συνα­θροί­σεων, ανα­κοι­νώ­νει ότι ο πρω­θυ­πουρ­γός και τα μέλη της δεν θα παρα­στούν στη Δοξο­λο­γία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτω­βρίου. Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορω­νοϊό».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.