Ειδήσεις

Επιπλέον θέσεις της TUI για Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2020-Μπέρμιγχαμ και επιπλέον πτήσεις για Ρόδο

Η TUI UK έχει προσθέσει μια σειρά από νέους προορισμούς και πτήσεις από 13 περιφερειακά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με 2 εκατομμύρια επιπλέον διαθέσιμες θέσεις για το καλοκαίρι του 2020.

Από Μάντσεστερ επιπλέον πτήσεις για Κέρκυρα

Σχεδόν το ένα τέταρτο της επιπλέον χωρητικότητας αφορά στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Η TUI θα προσφέρει επιπλέον 440.000 θέσεις σε όλο το καλοκαιρινό του δίκτυο. Προσθέτει 20 ακόμα ημέρες πτήσεων σε 16 από τους σημερινούς προορισμούς που αναχωρούν από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.
Θα υπάρξει επίσης αύξηση της συχνότητας των πτήσεων που εκτελούνται στην Αττάλεια, τη Δαλματία, την Κέρκυρα, τη Μενόρκα, την Πάλμα και την Τενερίφη.

Αεροδρόμιο Μπρίστολ και επιπλέον πτήσεις για Σκιάθο

Στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ, η TUI ετοιμάζει επιπλέον πτήσεις σε Σκιάθο, Μπόντρουμ, Σμύρνη, Τζιρόνα, Αλμέρια, Αττάλεια, Νταλαμάν, Πάλμα, Τενερίφη, Λάρνακα και Ορλάντο.
Συνολικά οι επιπλέον θέσεις από το Μπρίστολ θα είναι 266.000.

Μπέρμιγχαμ και επιπλέον πτήσεις για Ρόδο

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ η TUI θα προσφέρει επιπλέον 194.000 θέσεις. Με 16 πρόσθετες πτήσης σε 11 από τους σημερινούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων Αττάλεια, Τενερίφη, Ρόδος, Ιμπιζα, Πάλμα και Μαόν.

Ντόνκαστερ Σέφιλντ: Νέες πτήσεις Ηράκλειο και επιπλέον για Ζάκυνθο

Προστέθηκαν 136.000 θέσεις από το αεροδρόμιο Ντόνκαστερ Σέφιλντ. Με νέες πτήσεις προς Φουερτεβεντούρα και Ηράκλειο και με περισσότερες πτήσεις προς Ζάκυνθο, Αττάλεια και Πάλμα.

. πηγή tourismtoday.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου