ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από σήμερα τα διαρκείας του Κολοσσού για όλους!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από σήμερα τα εισι­τή­ρια διαρ­κείας του Κολοσ­σού θα είναι δια­θέ­σιμα για όλο τον κόσμο. Η ανα­κοί­νωση του συλ­λό­γου: “Από τη Δευτέρα 23/9, τα εισι­τή­ρια διαρ­κείας είναι δια­θέ­σιμα για όλους τους φιλά­θλους! Μην χάσετε την ευκαι­ρία να εξα­σφα­λί­σετε τη θέση σας και να ζήσετε από κοντά όλες τις συναρ­πα­στι­κές στιγμές της νέας σεζόν. Τα εισι­τή­ρια δια­τί­θε­νται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσ­σός Η Hotels Collection, Δευτέρα έως Παρα­σκευή, 09:00-15:00, καθώς και online μέσω του more.com

Μέσω ηλε­κτρο­νι­κής πώλησης, δια­θέ­σιμα είναι μόνο τα εισι­τή­ρια σε κανο­νική τιμή. Για παιδικά, ειδικές τιμές και οικο­γε­νειακά πακέτα, η διάθεση γίνεται απο­κλει­στικά από τα γραφεία μας ή τηλε­φω­νικά, Δευτέρα με Παρα­σκευή 09:00-15:00. Υπεν­θυ­μί­ζουμε ότι από τη φετινή περίοδο 2024 – 2025 και σύμφωνα με την Κοινή Υπουρ­γική Απόφαση (ΚΥΑ), οι φίλα­θλοι θα εισέρ­χο­νται στο γήπεδο μόνο με ηλε­κτρο­νικό εισι­τή­ριο, το οποίο θα είναι απο­θη­κευ­μένο στο κινητό τηλέ­φωνο μέσω της εφαρ­μο­γής Gov.gr Wallet.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.