ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώο συντροφιάς ήταν μέσα στον ήλιο χωρίς νερό και φαγητό -Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σκύλος

Χωρίς νερό, χωρίς φαγητό και μέσα στη ζέστη είχε αφήσει το σκύλο του σε περιοχή της Νότιας Ρόδου ένας συμπο­λί­της μας.

Η κατά­σταση του ζώου που ζούσε σε τέτοιες συν­θή­κες ανη­σύ­χησε  κάποιους πολίτες που τηλε­φώ­νη­σαν στο αστυ­νο­μικό τμήμα του Γεν­να­δίου.

Ο διοι­κη­τής τηλε­φώ­νησε χθες το βράδυ σε όλους τους αρμό­διους φορείς και ζήτησε τη βοήθεια τους για μην συνε­χί­σει να ζει έτσι το ζώο.

Ο σκύλος μετα­φέρ­θηκε στο κυνο­κο­μειο του Δήμου και τώρα έχει τη φρο­ντίδα που είχε τόσο ανάγκη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.