ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για κακομεταχείρηση ζώου συντροφιάς συνελήφθη 71χρονος στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη ημε­δα­πού για ναρ­κω­τικά στη Ρόδο .Την 06-11-2024 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, 36χρονος ημε­δα­πός γιατί έπειτα από έλεγχο και έρευνα που έγινε στην κατοι­κία του βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν -60- γραμμ. ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Σύλληψη ημε­δα­πού για κακο­με­τα­χεί­ριση ζώου στην Κάρπαθο.Την 06-11-2024 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στην Κάρπαθο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καρ­πά­θου, 71χρονος ημε­δα­πός ο οποίος δια­τη­ρούσε ζώο συντρο­φιάς (σκύλο) χωρίς να εξα­σφα­λί­ζο­νται οι κανόνες ευζωίας του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.