Αθλητικά

Οι εξετάσεις της Φλόγας για απόκτηση Dan

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία 11 αθλητών των συλλόγων τζούντο της Ρόδου, κατόχων καφέ και μαύρης ζώνης για την απόκτηση του επόμενου Dan. Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις της Φλόγας Ρόδου στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα υπό την επίβλεψη του κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ (Μαύρη ζώνη, 5 Dan) Υπεύθυνου Επιτροπής Νησιωτικής Ελλάδος Ιεραρχίας Dan και Επιμόρφωσης και προπονητή της Φλόγας Ρόδου.

Η προετοιμασία των υποψηφίων αθλητών ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου με δύο προπονήσεις την εβδομάδα και συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς διακοπή όλο το καλοκαίρι έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τις εξετάσεις που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 31/8 – 1/9/2019. Για το σκοπό αυτό θα έρθει στη Ρόδο ο κ. Χεκίμογλου Νικόλαος Πρόεδρος Επιτροπής Ιεραρχίας Dan και Επιμόρφωσης Ελλάδος. Το Σάββατο 31/8 θα γίνει το προβλεπόμενο από τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο επιμορφωτικό σεμινάριο από τον κ. Χεκίμογλου με συμμετοχή όλων των εξεταζομένων τζουντόκα ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση του αντίστοιχου Dan στους παρακάτω  αθλητές:

 1. Μαυρομάτη Αικατερίνη 4ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 2. Χατζηνικολάου Σάββας 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 3. Ευσταθίου Κωνσταντίνος 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 4. Κοντός Μιχαήλ 3ο Dan (Αγήνορας)
 5. Παππάς Αντώνιος 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 6. Χατζηνικολάου Χαράλαμπος 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 7. Πιπή Θεοδώνα 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 8. Αϊριέβ Αλέξανδρος 1ο Dan (Αγήνορας)
 9. Τσαβαρής Ιωάννης 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 10. Τσακίρη Γεωργία 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου)
 11. Παππά Κωνσταντίνα 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου)

Στην προετοιμασία των αθλητών συμμετέχουν ως Ούκε η κ. Έφη Καρπαθάκη (Καφέ ζώνη) και η νέα προπονήτρια της Φλόγας κ. Ελένη Τριανταφύλλου (Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2004 – 2005, Μαύρη ζώνη, 1 Dan), που θα αναλάβει από τις 11 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις στις κατηγορίες Τζούνιορ, δηλαδή παιδιών μέχρι 10 ετών, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 17:00-18:00 και 18:00-19:00, για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ