ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας Καλυθιών: Κίνηση με προοπτική η απόκτηση του Παπουρδάνου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών-Παπουρδάνος

Ένα ση­μα­ντι­κό διπλό ζη­τού­με­νο ικα­νο­ποί­η­σε ο Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών μέσα από τη νέα με­τεγ­γρα­φι­κή κί­νη­σή του.

Οι ντα­μπλού­χοι Δω­δε­κα­νή­σου έκα­ναν δικό τους τον 17χρονο με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Μάριο Πα­πουρ­δά­νο, εντάσ­σο­ντας στο δυ­να­μι­κό τους άλλον έναν Ρόδιο πο­δο­σφαι­ρι­στή με τα­λέ­ντο και προ­ο­πτι­κή, ικα­νο­ποιώ­ντας ταυ­τό­χρο­να άλλη μία ανά­γκη του προ­πο­νη­τή Πα­να­γιώ­τη Σπάρ­τα­λη.

Ο νε­ο­α­πο­κτη­θείς νε­α­ρός έκανε τα πρώτα βή­μα­τά του στα τμή­μα­τα υπο­δο­μών των Παν­θή­ρων, από τους οποί­ους και με­τα­πή­δη­σε στην ακα­δη­μία του Πα­νιώ­νιου.

Μά­λι­στα, με την ομάδα Κ17 του τε­λευ­ταί­ου έφτα­σε στην κα­τά­κτη­ση του αήτ­τη­του πρω­τα­θλή­μα­τος στο φε­τι­νό πρω­τά­θλη­μα.

Η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου επι­ση­μο­ποί­η­σε τη νέα προ­σθή­κη με την πα­ρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση:

«Επι­στρέ­φει στη Ρόδο για λο­γα­ρια­σμό του Απόλ­λω­να ο Μά­ριος Πα­πουρ­δά­νος.

Ο γεν­νη­μέ­νος το 2008 με­σο­ε­πι­θε­τι­κός ανα­δεί­χθη­κε από τις Ακα­δη­μί­ες των Παν­θή­ρων και πέρσι ήταν μέλος των τμη­μά­των υπο­δο­μής του ΓΣ Πα­νιώ­νιος.

Ο Απόλ­λων και η οι­κο­γέ­νεια του πο­δο­σφαι­ρι­στή ευ­χα­ρι­στούν θερμά τους διοι­κού­ντες τον Πα­νιώ­νιο για την συ­νερ­γα­σία στην υλο­ποί­η­ση της με­τα­γρα­φής.

Ως μέλος της ομά­δας Κ17 του Πα­νιω­νί­ου ο Μά­ριος Πα­πουρ­δά­νος πα­νη­γύ­ρι­σε την κα­τά­κτη­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος Super League 2 χωρίς ήττα.

Ενας αήτ­τη­τος πρω­τα­θλη­τής γί­νε­ται μέλος των αήτ­τη­των πρω­τα­θλη­τών!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.