Τοπικές Ειδήσεις

Δημόσιες ευχαριστίες για σημαντικές δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη ευχαρι-στεί δημόσια την εταιρεία «Σέβεν Α.Ε.» και την Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου και επι-κροτεί τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί περισσότερους από 800 ωφελούμενους, άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πραγματι-κά έχουν ανάγκη. Οι ανάγκες τους για τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, είναι πολύ μεγάλες. Με την ευγενική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία «Σέβεν Α.Ε.» αλλά και την πρωτοβουλία της Ισραηλίτικης Κοινότητας Ρόδου , παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικές και παιδικές τροφές, είδη υγιεινής για βρέφη καθώς και είδη προσωπικής φροντίδας τα οποία θα διανεμηθούν στους συμπολίτες μας ωφελούμενους του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Χαρούλα Γιασιράνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για ακό-μα μία φορά, καταφέραμε με τη βοήθεια σας, να ενισχύσουμε με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής φροντίδας το Κοινωνικό Παντοπωλείου Ρόδου και να υποστηρίξουμε τους συμπολίτες μας που δύσκολα ανταποκρίνονται στις καθη-μερινές απαιτήσεις της ζωής. Εκφράζω τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία «Σέβεν Α.Ε.» και την Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου για αυτήν την πρωτοβουλία. Γνω-ρίζοντας πως οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι μεγάλες και η βοή-θεια προς τις οικογένειες αυτές απαραίτητη, οι δύο αυτές δωρεές αποτελούν πα-ράδειγμα προς μίμηση και ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ευαισθη-σία μας προς τους συμπολίτες μας, με περισσότερες τέτοιες έμπρακτες πρωτοβου-λίες.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου