Στο Ρωμαϊκό Ωδείο με ντόπιους καλλιτέχνες

Μεγάλη συναυλία για την πανσέληνο του Αυγούστου, συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Ομοσπονδία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και με το Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο (Αρχαίο Στάδιο) με ντόπιους καλλιτέχνες.

 

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 και θα αποτελέσει μία μεγάλη μουσική συνάντηση, θα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη πανσέληνο του Αυγούστου. Θα συμμετέχουν ντόπιοι καλλιτέχνες, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ώστε να απολαύσουν το μεγαλύτερο, ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, που τόσο πολύ το έχουν εξυμνήσει σε ποιήματα, μελωδίες και τραγούδια.

 

Ενόψει της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του εντεταλμένου σε θέματα Πολιτισμού κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, για την καλύτερη προετοιμασία της συναυλίας.

 

Ο κ. Διακογεωργίου, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πάντα σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ρόδου, στηρίζει και αναδεικνύει εκδηλώσεις με ντόπιους καλλιτέχνες που είναι ανοιχτές για το κοινό. Αυτό το καλοκαίρι, στόχος μας είναι η ανάδειξη όσο δυνατόν περισσοτέρων πολιτιστικών δράσεων από το πιο μεγάλο έως το πιο μικρό νησί της περιφέρειάς μας, καθώς και σε όλα τα χωριά της Ρόδου, ώστε  να διαχέεται το πολιτιστικό στοιχείο στην κοινωνία».

 

Τα ονόματα και περισσότερες λεπτομέρειες για την συναυλία, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ