Ειδήσεις

Θεοχάρης: Η χώρα μας έχει αποδείξει πια ότι είναι μία ασφαλής χώρα και ένας ασφαλής προορισμός

“Η χώρα μας έχει αποδείξει πια ότι είναι μία ασφαλής χώρα και ένας ασφαλής προορισμός”, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας σήμερα στο διαδικτυακό συνέδριο του “Olympia Forum”, με θέμα την επόμενη ημέρα για την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά, που οργάνωσε η εφημερίδα “Πατρίς”, του Πύργου.

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, “αν κερδίσουμε και στην πράξη το στοίχημα των χαμηλών κρουσμάτων και των μίνιμουμ προβλημάτων στους πρώτους τουρίστες που θα έρθουν, τότε αυτοί θα είναι οι πρώτοι πρεσβευτές της χώρας μας, ότι όλα πάνε καλά και τα επόμενα κύματα θα είναι πολύ πιο μαζικά”.

Επίσης, ο Χάρης Θεοχάρης επεσήμανε ότι “βάζουμε πρώτα την υγεία, για αυτό και πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών”, συμπληρώνοντας ότι “θωρακίζουμε, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, όλους τους προορισμούς και φτιάχνουμε αυτό το πλέγμα της συνεργασίας, ώστε να αντιμετωπίσουμε επιχειρησιακά κάθε πιθανό κρούσμα”.

“Σήμερα”, συνέχισε ο υπουργός Τουρισμού, “είμαστε στο πρώτο στάδιο του ανοίγματος και φαίνεται ότι η κυβέρνηση πραγματικά παίρνει σωστές αποφάσεις, με την έννοια ότι δεν βιαζόμαστε υπερβολικά να ανοίξουμε τον τουρισμό μας”.

“Μέχρι τώρα η διαδικασία κινείται ομαλά” σημείωσε ο Χάρης Θεοχάρης” και όπως παρατήρησε, “προχωράμε στα επόμενα στάδια, έχοντας την αισιοδοξία ότι θα κρατήσουμε την ίδια σταθερή πορεία, αποδεικνύοντας σε όλο τον κόσμο, ότι όπως στο πρώτο στάδιο πετύχαμε την πολύ σημαντική υγειονομική αντιμετώπιση του κορονοϊού, έτσι και στο δεύτερο στάδιο, αυτό της αντιμετώπισης του ανοίγματος της οικονομίας με ασφάλεια, πάλι θα πετύχουμε και σε αυτόν τον τομέα μία παγκόσμια πρωτοπορία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου