Αθλητικά

Έτοιμος ο προγραμματισμός για την 4η διοργάνωση

Τον πρώτο προγραμματισμό του 4ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2017» – 4th International Cup of Rodos Knights πραγματοποίησε ήδη η νέα Οργανωτική Επιτροπή.
Με στόχο να συνεχιστεί ο θεσμός και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, ώστε πέρα από διασκέδαση, ψυχαγωγία, εντοπισμό και προώθηση ταλέντων, να αποτελέσει και μια ετήσια μόνιμη ενισχυμένη μορφή τουρισμού για τη Ρόδο, οι διοργανωτές θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της εκδήλωσης.
Θα αναζητήσουν κι άλλες ισχυρές ομάδες από την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό δίνοντας περισσότερο βάρος σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η προβολή σε χώρες του εξωτερικού, μέσω αθλητικών εκθέσεων, αλλά και μεγάλων παρόμοιων Cup, εντός κι εκτός της χώρας.
Επίσης θα αναζητηθεί και η μεγαλύτερη συμμετοχή των τοπικών Φορέων, όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το ΕΒΕΔ, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, κτλ.
Ακόμη, η αναζήτηση περισσοτέρων χορηγιών είναι στα πλάνα, μιας και η βοήθειά τους στην υλοποίηση των νέων στόχων κρίνεται σημαντικότατη.
Με την ευκαιρία, χορηγοί του 3ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er International Cup of Rodos Knights, τους οποίους ευχαριστούν οι διοργανωτές, ήταν οι εξής επιχειρήσεις: ΠAΠΠOY, ATMΟSTATION,IBIΣKOΣ, ΣTANH, AΠOΛΛΩNIATIΣΣA, ΠEPIΠTEPA POΔOY(ΦΩKIAΛH-MHΔEIA-ΣTAΔIO ΔIAΓOPA), PALAIS DE SPORT, YΠEP MAPKET ΣΠANOΣ, KYPIAKOYΛHΣ, OIKOΔOMIKEΣ EΠIXEIPHΣEIΣ ΔIAKOΓEΩPΓIOY KAΛΛIΣTOΣ, MAD STUFF, NIKOΛHΣ ΦOYPNOΣ AΦANTOY, ΔΥΝΑΜΗ ΡΟΔΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΑΛΥΣΟΥ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ SPECIAL.
Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης
Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» ήταν ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης για το τρέχον έτος.
Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου 2016 διοργάνωσαν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης στη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά.
Συνδιοργανωτές ήταν, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στήριξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου