Αθλητικά

Προγνωστικά και προβλέψεις για το στοίχημα από το Infobeto.com

Πριν από κάτι παραπάνω από 20 χρόνια συνέβη κάτι που άλλαξε τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων προς το καλύτερο: το νόμιμο στοίχημα μπήκε στη ζωή μας με το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Ξαφνικά άρχισε κανείς να ακούει όπου και να βρίσκεται συζητήσεις για Πάμε Στοίχημα προγνωστικά ενώ μπήκαν στη ζωή μας και οι όροι «πάω ταμείο» και «πήγα κουβά». Για πολλά χρόνια ο ΟΠΑΠ έχει το μονοπώλιο του στοιχήματος στη χώρα, κάτι που προκαλούσε δυσφορία για πολλούς παίκτες αφού οι αποδόσεις που προσέφερε στην ουσία χωρίς ανταγωνισμό, ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Έπειτα όμως ήρθε μία ακόμη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας: το internet.

Χάρη στις γραμμές DSL οι Έλληνες απέκτησαν γρήγορες συνδέσεις στο internet και μάλιστα χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις του ΟΤΕ. Το γρήγορο internet απλά άνοιξε καινούργιους ορίζοντες στο στοίχημα καθώς οι παίκτες απέκτησαν εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε πάρα πολλά sites στοιχήματος τα οποία προσέφεραν καλύτερες επιλογές και αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ. Επιπλέον, οι παίκτες απέκτησαν και άμεση πρόσβαση σε πάρα πολλά προγνωστικά στοιχήματος αλλά και μπορούσαν πλέον να μαθαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα αμέσως μόλις συνέβαιναν.

Το internet έκανε τον σχετικά μικρό κόσμο του Ελληνικού στοιχήματος πολύ μεγάλο, αλλά αυτό το μέγεθος δημιούργησε και δέος σε πολλούς. Ξαφνικά βρέθηκαν χαμένοι σε μία θάλασσα από αναλύσεις, προβλέψεις στοιχήματος και tips. Ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλές νέες πηγές πληροφοριών και φυσικά κάθε μία υποστήριζε και ότι είναι η καλύτερη. Ένας επιμελής παίκτης λοιπόν βρέθηκε να πρέπει να αξιολογήσει από την αρχή τις πηγές του και να ξεχωρίσει τις πραγματικά αξιόπιστες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απλά πελάγωσαν και είδαν τον νέο αυτό στοιχηματικό κόσμο σαν κατάρα και όχι σαν δώρο. Το Infobeto ήρθε όμως σαν «από μηχανής θεός» για να σώσει την κατάσταση!

Στην ουσία το Infobeto.com είναι η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα στην Ελλάδα. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι για παραπάνω από 20 χρόνια προσφέρει δωρεάν σε όλους τους Έλληνες παίκτες κορυφαία και απολύτως αξιόπιστα προγνωστικά για στοίχημα κι εκτιμήσεις για αγώνες. Είναι ο χώρος που μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα όλα τα τελευταία νέα στον χώρο του αθλητισμού τα οποία μπορούν να επηρεάσουν το ποντάρισμα και την έκβαση στοιχημάτων καθώς και χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για σωστό παιχνίδι και σταθερά κέρδη.

Οι προβλέψεις στοιχήματος του Infobeto συντάσσονται από τους πιο αξιόπιστους tipsters την Ελλάδα. Ο κάθε ένας από τους συνεργάτες του site έχει όχι μόνο τεράστια εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος αλλά και συνεχόμενα και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Αν δείτε ένα tip στο Infobeto μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει γραφτεί με μεγάλη προσοχή και μετά από πολύ προσεκτική μελέτη πάρα πολλών δεδομένων και παραγόντων. Όλες οι προτάσεις στο Infobeto γίνονται με αίσθημα ευθύνης και πάντα σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες που εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο site αυτό κανείς δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο σας ούτε θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας.

Η χρονιά που μας έρχεται αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις στον χώρο του στοιχήματος στη χώρα μας αλλά και γενικότερα. Ας δούμε λοιπόν γιατί το Infobeto είναι το καλύτερο site για να ενημερωθείτε για τις αλλαγές που έρχονται και όχι μόνο.

Κανείς δεν διασκεδάζει χάνοντας!

Τα πράγματα στο διαδικτυακό στοίχημα πρόκειται να αλλάξουν σχεδόν τελείως αφού οι προσωρινές άδειες λειτουργίας των sites στοιχήματος θα οριστικοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι η αγαπημένη ασχολία χιλιάδων Ελλήνων θα γίνει ακόμη καλύτερη, αφού πλέον θα μπορεί να παίξει με ασφάλεια όποια ώρα θέλει, όπου και αν βρίσκεται.

Το στοίχημα είναι σίγουρα διασκεδαστικό, αν δεν ήταν δεν θα είχε τόσους «πιστούς». Ξέρετε όμως  πότε ένας παίκτης διασκεδάζει πραγματικά; Όταν δεν χάνει τα λεφτά του και βλέπει κέρδη!

Infobeto: ένα site που ξεχωρίσει με νούμερα που προκαλούν σοκ και δέος!

Ένας σωστός παίκτης στοιχήματος δεν παίζει ποτέ στην τύχη. Αυτό που ξεχωρίζει τους σωστούς παίκτες από τους «χομπίστες» είναι το γεγονός ότι οι πρώτοι περνάνε πολλές ώρες μελετώντας προγνωστικά, αναλύσεις και αποδόσεις. Επιπλέον, οι σωστοί παίκτες θα συγκρίνουν πάντα τις ιδέες τους με άλλους παίκτες που εκτιμούν πριν παίξουν.

Σχεδόν αμέσως την εισαγωγή του στοιχήματος στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα ιντερνετικό σπίτι για όλους τους λάτρεις του στοιχήματος: το infobeto. Στην ουσία το infobeto ήταν μία από τις πρώτες διαδικτυακές κοινότητες στην Ελλάδα. Την εποχή που τα περισσότερα σπίτια και πρακτορεία έμπαιναν στο internet με 56άρια modem, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούσαν να βρουν αξιόπιστα προγνωστικά NBA αλλά και προβλέψεις για όλα τα αθλήματα και να μιλήσουν με άλλους παίκτες 24/7.

Το infobeto, το πρώτο forum για το στοίχημα έχει σβήσει πλέον 20 κεράκια. Τι είναι αυτό που το κράτησε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια; Μα φυσικά οι εξαιρετικά tipster του και τα εξωφρενικά ποσοστά επιτυχίας τους!

Το 2020 μπορεί να ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη και δύσκολη για όλο τον κόσμο, αλλά για το Infobeto ήταν σαν κάθε άλλη χρονιά: οι tipster του κατέκτησαν πάλι την κορυφή με ποσοστά και νούμερα που φέρνουν σοκ και δέος.

Για άλλη μια φορά λοιπόν το ετήσιο ταμείο του Infobeto έκλεισε με σημαντικά κέρδη, πράγμα που σημαίνει πως οι φίλοι και χρήστες του πιθανότατα είδαν κι αυτοί θετικό απολογισμό στο τέλος της χρονιάς, κάτι πολύ σημαντικό στην δύσκολη εποχή που ζούμε. Το Infobeto καταλαβαίνει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για όλους λόγω της πανδημίας, γι’ αυτό και τα tips και οι πληροφορίες του είναι και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Yield θα σε αφήσουν άφωνο

Το κλειδί τις επιτυχίας του infobeto είναι φυσικά οι άνθρωποι του. Στο site θα βρείτε πάντα tips και άρθρα από έμπειρους και «δοκιμασμένους» tipsters που έχουν πολλάκις αποδείξει την αξία τους. Να είστε σίγουροι πως ο σεβασμός προς τον αναγνώστη και το αίσθημα ευθύνης είναι πάντα στην κορυφή της πυξίδας των ανθρώπων τoυ Infobeto γι’ αυτό και η παραμικρή πληροφορία που θα βρείτε έχει γραφτεί με βάση αυστηρούς κανόνες και standards.

Το 2020 μπήκαν στην οικογένεια της infobeto δύο καινούργιοι tipsters, ο Τόλης Πράγιας και ο Νεκτάριος Καλαμπαλίκης κι έδειξαν αμέσως γιατί άξιζαν τη θέση τους πετυχαίνοντας με τα προγνωστικά τους τα πραγματικά σουρεαλιστικά ποσοστά yield 26,52% και 22,14%! Για την ιστορία, ένας καλός tipster πετάει στα σύννεφα αν πιάσει  10% yield!

Εννοείται όμως και ότι οι παλιές καραβάνες δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος master tipster Μάνος Ηλιάκης κατάφερε για άλλη μία συνεχόμενη χρονιά ένα από τα τεράστια yield στα οποία μας έχει συνηθίσει κερδίζοντας απολύτως επάξια των τίτλο του All time πρώτου tipster στην χώρα μας. Προσοχή, δεν μιλάμε για τον top tipster φέτος, αλλά για τον top τtipster από καταβολές στοιχήματος στην Ελλάδα!

Ο Ερτζάν Μπαγλαματζή έκανε ένα μικρό διάλλειμα στην αρχή του 2020 αλλά μετά από λίγο επέστρεψε δριμύτερος και μέσα σε λίγους μήνες tips κατάφερε να πετύχει 8%Yield. Σίγουρα το 2021 θα είναι μία πολύ δυνατή χρονιά γι’ αυτόν!.

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον Γιώργο Ραπτάκη ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ωστόσο ο γνωστός σε όλους μας Spaniolos κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα του με τη δύναμη, το πείσμα και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν  και είναι έτοιμος για ένα δυνατό 2021!

Παρά τις όποιες δυσκολίες και αναποδιές – όλα είναι μέσα στο παιχνίδι άλλωστε – οι tipsters του Infobeto θα δίνουν πάντα το 100% και θα είναι στο πλευρό των παικτών για τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα tips.

Τι κάνει το infobeto μοναδικό

Αυτό που κάνει το Infobeto πραγματικά μοναδικό στον χώρο του στοιχήματος στη χώρας μας είναι η απόλυτη διαφάνεια. Είναι το μόνο site ου έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία του κάθε tipster. Με άλλα λόγια, μπορεί κανείς να δει όποτε θέλει τη πορεία και τις επιτυχίες του κάθε tipster για τη τρέχουσα εβδομάδα, τον τελευταίο μήνα ή χρόνο και ακόμη και για όλη του τη καριέρα. Γιατί είναι τόσο σημαντικές αυτές οι πληροφορίες; Γιατί επιτρέπουν στον επισκέπτη να επιλέξει τον tipster που είναι στη καλύτερη φόρμα τη δεδομένη στιγμή ενώ του δείχνουν και μια ξεκάθαρη γενική εικόνα της ποιότητας των tips του site συνολικά και του κάθε tipster ξεχωριστά.  Γιατί είναι το Infobeto το μόνο site που το κάνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν έχει κάτι να κρύψει!

Αξιολογώντας έναν Tipster

Προκειμένου να μπορεί να αξιολογήσει σωστά έναν Tipster κάποιος θα πρέπει να κρίνει τις προβλέψεις του με βάση τους παρακάτω παράγοντες:

Yield (ελεύθερη μετάφραση: απόδοση παραγωγής): το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα σε σχέση με το ποσό που πονταρίστηκε συνολικά.

ROI (= Return On Investment ή σε ελεύθερη μετάφραση κέρδος της επένδυσης): Το σύνολο του καθαρού κέρδος ή ελλείμματος συν την αρχική μπάνκα σε σχέση με την αρχική μπάνκα. Αν το σύνολο είναι μεγαλύτερο, η επένδυση είχε κέρδος και ήταν επιτυχής. Αν συμβαίνει το αντίθετο, η επένδυση ήταν αποτυχία.

Profitability (σε ελεύθερη μετάφραση: ποσοστό κέρδους): το κέρδος που έχει ένας Tipster σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τίποτα στη ζωή δε μένει το ίδιο και αυτό ισχύει και για το στοίχημα. Αν λοιπόν δεν θέλεις να κυνηγάς τις εξελίξεις, έλα μαζί με αυτούς που όχι μόνο τις αναφέρουν πρώτοι, αλλά τις προκαλούν κιόλας.

Έλα στη παρέα του Infobeto!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου