Το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου 2019 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 35χρονος ημεδαπός γιατί μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Ο ιατρός κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του αφαίρεσε από το γραφείο του το πορτοφόλι του, που βρισκόταν σε τσέπη του μπουφάν του, το οποίο περιείχε το δελτίο αστυνομικής του ταυτότητας, την άδεια οδήγησής του, 3 τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ περίπου.
Ο ιατρός ενημερώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας ότι το πορτοφόλι του βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου, ενώ έλειπαν από αυτό μια κάρτα της τράπεζας Πειραιώς και τα χρήματα.
Από την προανάκριση προέκυψε η ταυτότητα του δράστη, γνωστού στις αστυνομικές αρχές από προηγούμενες υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα τα δαπάνησε για να αγοράσει… «κρύσταλο» και συγκεκριμένα την κοκαΐνη των φτωχών γνωστή και ως Σίσα!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ