ΟΧΙ στο κλείσιμο καταστημάτων και στις απολύσεις.

-Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στα ΕΛΤΑ ενάντια στην περαιτέρω συρρίκνωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τις  απολύσεις προσωπικού, που προγραμματίζονται.

Καταγγέλλει το Υπερταμείο και τη Διοίκηση του Οργανισμού που με πρόσχημα την δήθεν εξυγίανση των ΕΛΤΑ ετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις και κλείσιμο εκατοντάδων καταστημάτων, τη στιγμή μάλιστα που οι μισθοί των εργαζομένων έχουν υποστεί μειώσεις που ξεπερνούν το 40% από το 2010.

Το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο κοινωνικό σύνολο και περισσότερο στις  ηλικιωμένες πληθυσμιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης, από την άρση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τη συρρίκνωση τους και τις απολύσεις προσωπικού θα είναι τεράστιο.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ τονίζει την ανάγκη αναβάθμισης του συνόλου των υπηρεσιών και τη βελτίωση τους  σε σημεία που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητες  που παρουσιάζει ξεχωριστά η περιοχή, λόγω της νησιωτικότητας.

Το Ε.Κ.Ρ καλεί τους Βουλευτές Δωδ/σουκαι όλους τους αρμόδιους φορείςνα πάρουν θέση για το φλέγον αυτό ζήτημα. Καλεί επίσης τους εργαζόμενους και τα σωματεία – μέλη του να συμπαρασταθούν έμπρακτα στοναγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ