Τοπικές Ειδήσεις

Διεθνής Διαγωνισμός Αγγλικών «Kangaroo Global Linguistics»

Φέτος,  για δεύτερη φορά στο νησί της Ρόδου θα διεξαχθεί ο Διεθνής διαγωνισμός “Kangarooγια τα Αγγλικά.

O Διαγωνισμός Kangaroo Global Linguistics  είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην διασκεδαστική αυτή εμπειρία και να γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητας του KGL. Ο διαγωνισμός KGL διοργανώνεται από το International Testing Authority και το Institute for the Development of Educational Assessment και δεν έχει περιορισμούς στην συμμετοχή και όλοι οι μαθητές ηλικίας 8 έως 18 ετών που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσας σαν ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.

Γιατί είναι δημοφιλές το KGL;

  • Το KGL παρακινεί τους μαθητές μέσω ενός ωφέλιμου διασκεδαστικού διαγωνισμού.
  • Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.
  • Διεξάγεται σε επίπεδα A1 έως B2 και είναι συνδεδεμένος με το CEFR.
  • Δίνονται βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές σε κάθε επίπεδο.
  • Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα αγγλικά.
  • Υποστηρίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ένα ποσοστό της συμμετοχής δίδεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός “Kangaroo Global Linguistics”, θα λάβει χώρα στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Για τη συμμετοχή ΔΕΝ απαιτείται κάποια επιπλέον προετοιμασία. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού έχουν τη μορφή πολλαπλών επιλογών και η όλη διάρκεια του διαγωνισμού είναι 60 λεπτά.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που λαμβάνουν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Kangaroo Global Linguistics λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 15 ευρώ και μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη γραμματεία  των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (9 π.μ. – 8 μ.μ.) από Πέμπτη 24/1/2019 έως Παρασκευή 8/2/2019.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου