Τοπικές Ειδήσεις

Πέντε κοινοτάρχες της Νότιας Ρόδου στηρίζουν τον αντ/ρχο Ν. Καραμαρίτη

Πέντε πρόεδροι κοινοτήτων της Νότιας Ρόδου δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους προς τον αντιδήμαρχο κ. Ν. Καραμαρίτη με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες:
Μετά λύπη μας, διαβάσαμε σήμερα στον τοπικό τύπο, την επιστολή του προέδρου της Κοινότητας Λαχανιάς κ. Βασιλείου Μιχαήλ, με την οποία καταφέρεται κατά του αντιδημάρχου Νότιας Ρόδου και Λινδίων κ. Καραμαρίτη Νικολάου.
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου:
Διαχωρίζουμε τη θέση μας και δεν αποδεχόμαστε τις κατηγορίες που καταλογίζει ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαχανιάς, στον αντιδήμαρχο Νότιας Ρόδου και Λινδίων κ. Καραμαρίτη Νικόλαο, περί θεσμικής εκτροπής, διότι η πραγματικότητα είναι πως, η συμβολή του αντιδημάρχου στην περιοχή μας είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από τα έργα που ήδη εκτελέστηκαν και εκτελούνται στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.
Μετά από σκληρή δουλειά, καθημερινή παρουσία και σε συνεργασία πάντα μαζί μας, δίνονται οι λύσεις για τα καίρια ζητήματα της περιοχής μας.
Η άνοδος της Νότιας Ρόδου μας ανήκει και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν γιατί γίνεται με σκληρή δουλειά και διαρκή αγώνα, όλων μας.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ:
ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ – ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΝΙΘΑΣ – ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΥΓΚΡΑΣ
ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΚΚΟΥΡΗΣ
ΠΡΟΦΥΛΙΑΣ – ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου